http://sites.google.com/site/javaurl/lightboxpic-1/drogbanner.jpg?attredirects=0
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/faraowarez/uploads/drogbanner.gif

CORKY ROMANO - A KEZES FARKAS

CORKY ROMANO - A KEZES FARKAS
SZINKRONOS DVDRIP


Corky Romano egy erőteljes maffiakapcsolatokat ápoló család kissé elfajzott sarja. A szerencsétlen, kétbalkezes, ügyefogyott Corky ugyancsak kilóg a sorból - ez hamar nyilvánvalóvá válik mindenki számára, így biztosabbnak tartja a família, ha kitagadják. Hamarosan azonban fordul a kocka. A család feje ellen perdöntő bizonyítékot szerzett az FBI, így a közelgő tárgyaláson nincs sok esély arra, hogy a Keresztapa kicsusszanjon a törvény kezei közül. Csak egy ember mentheti meg a helyzetet: a család egyetlen tagja, akit nem ismernek az ügynökök - Corky!
A maffia egy hacker segítségével elintézi, hogy Corky új személyazonosságot kapjon és felkerüljön az FBI alkalmazottainak listájára. Csak így juthat észrevétlenül a fiú a bizonyítékok közelébe, hogy időben megsemmisíthesse azokat. A hacker azonban hibát követ el. Egyszerű köztisztviselő helyett Corky-ból szuperügynököt kreál! Amikor Corky belép az FBI-központ ajtaján, már tárt karokkal várják. Szükség van jó szakemberekre!

LETÖLTÉS:

http://data.hu/get/184877/Corky_Romano.part1.rar
http://data.hu/get/185046/Corky_Romano.part2.rar
http://data.hu/get/185723/Corky_Romano.part3.rar
http://data.hu/get/185822/Corky_Romano.part4.rar
http://data.hu/get/186310/Corky_Romano.part5.rar
http://data.hu/get/186343/Corky_Romano.part6.rar
http://data.hu/get/186718/Corky_Romano.part7.rar



This entry was posted on 2:40 PM and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

A léptező sajnos sz#rúl működik: Ha a newer post link is látszik az older post link a léptető alatt jelenik meg ezért néha többszőr is rá kell kattintzani hogy működjön! 1000 bocsi a kellemetlenségért, megértésedért pedig köszi !!!